Nieuwe doelen!


Als de eerste symptomen van de overgang zich aandienen, denken de meeste vrouwen niet aan de overgang als mogelijke oorzaak van hun klachten. Zo ook ik niet. Met alle gevolgen van dien!

symptomen

Herken je dit?

Je verlangt wanhopig naar een goede nachtrust. Je hebt zowat alles al geprobeerd: yoga, mindfulness, slaapmuziek, kruidentheetjes, warme melk tot slaappillen aan toe. En het helpt niet. Overdag functioneer je, maar als een zombie. Zelfs in de tijd dat de kinderen klein waren was je niet zo moe als nu, nu je halverwege de 40 bent.

Je hebt zo veel klachten en kwaaltjes dat je naar de dokter gegaan bent. Hij kon niks vinden en wijt je hartkloppingen, buikpijn en hoofdpijn, pijnlijke spieren en gewrichten aan ‘een depressie of burnout’. Dat je duizelig bent en je oren steeds suizen, kunnen daar ook symptomen van zijn, zegt híj. Als hij maar niet denkt dat je echt die antidepressiva gaat slikken waarvoor je een recept mee kreeg.

Bij het minste of geringste raak je van slag en emotioneel incontinent. Je kunt al in tranen uitbarsten bij het zien van een eenzame koe in de regen.

Je lijkt wel elke week last van PMS te hebben, zo geïrriteerd reageer je op de mensen om je heen. Dan heeft je lichaam zeker een nieuwe balans gevonden, met meer PMS en minder vaak of minder lang ongesteld zijn.

Jij was altijd degene die alles regelde en in de peiling hield. Vond je ook leuk. Maar tegenwoordig niet meer! Je bent er langzaamaan wel klaar mee dat je partner, je collega’s, je vrienden en je kinderen er altijd op rekenen dat jij wel zorgt dat het voor elkaar komt.

Zou je liefde voor je partner dan misschien gewoon over zijn? Zou dat de oorzaak zijn dat je zo slecht in je vel zit? Je overweegt soms om te scheiden. Of te verhuizen naar het buitenland. Of te stoppen met je baan. Er lijkt iets grondig mis in je leven, je vraagt je soms echt af wie de vrouw is die nu in jouw schoenen staat en je leven leidt. En eerlijk gezegd: het is een vervelend mens…

Wat natuurlijk wel bij een burn-out of een depressie past, is het feit dat je zo weinig zin hebt in sex. De laatste jaren heb je je er juist zo goed bij gevoeld, maar het gevoel lijkt wel weg te zijn.

Verlichting

Hoe zou het voor je zijn wanneer:

je weer goed slaapt? Je ’s avonds gewoon in slaap valt en overdag genoeg energie zou hebben voor je werk, je gezin, je relatie? Wanneer je ook weer eens echt zin zou hebben in een dagje uit, of een avondje met vriendinnen?

de verbinding die je met je partner voelt, sterker en intiemer is dan ooit? Als je ’s avonds in bed nog even tegen hem aan kruipt, voel je je stikgelukkig: met zijn tweeën begonnen, een gezin grootgebracht en nu gaan jullie het nog jaren samen fijn hebben. Tip: Geef je relatie een extra love boost door samen te werken aan je relatie met een professioneel relatiecoach ;-) Super leerzaam! Renée van der Plas van Paradijsvogels relatiecoaching, kan ik je zeer aanbevelen.

je niet meer alles regelt voor iedereen, en je daar prima bij voelt? Ja, ook zonder schuldgevoel of irritatie dus.

je om je stemmingswisselingen kunt lachen? Als je er niet meer chagrijnig van wordt (op die ene dag af en toe na dan)?

je je weer goed voelt in je lijf, zónder antidepressiva? Je hart klopt weer normaal, je bent niet duizelig meer – het is weer gewoon jouw lijf.

het leven dat je leidt, weer het leven is dat je wilt? Je blij bent dat je geen rigoureuze beslissingen hebt genomen waar je misschien achteraf spijt van had gekregen.

het eigenlijk wel als een verrijking voelt, dat je zo raakbaar bent? Je maakt je in elk geval niet druk meer als je een keer zomaar volschiet of somber bent om niets.

je volop kunt genieten van het leven? Jij je zelfverzekerd en vrij voelt. Vrij van oude belemmerende overtuigingen die je misschien al die jaren onbewust met je mee gezeuld hebt.


Hoe dan?

Dat is allemaal mogelijk:


Uit ervaring is gebleken dat hypnotherapie zeer succesvol kan worden ingezet in de behandeling van allerlei overgangsklachten. Ik deel graag mijn succesformules met jou.

In 6 live of online sessies  ga je door jouw klachten, problemen en belemmerende overtuigingen heen werken. Zodat jij je mooiste levensfase tegemoet kunt gaan. Je zult merken dat jouw leven op de voor jouw belangrijkste knelpunten compleet veranderd gaat worden. De overgang kun je niet overslaan of versnellen, je kunt er wel op een nieuwsgierige manier naar kijken en mee omgaan. Dat maakt je leven een stuk leuker, uitdagender en liefdevoller.


Concreet houdt dit het volgende in:

6 sessies van gemiddeld 1,5 uur. Live of online, waar jij je het prettigst bij voelt.

Inclusief ondersteunend thuismateriaal met MP3's

Tussen elke sessie plannen we twee rustweken in, zodat je kunt wennen aan de veranderingen.

Weer blij zijn!

Na het traject zal je merken dat je:

meer innerlijke rust ervaart waardoor je beter slaapt.

alleen nog huilt als je verdriet hebt, zoals het hoort te zijn. Op een enkele emotionele huilbui na dan – maar nu je weet waar die vandaan komen, word je er niet meer onzeker of onrustig van.

vrijen misschien anders is dan voorheen, maar zeker niet minder fijn. Je voelt je weer op je gemak en zelfverzekerd in je eigen lichaam. Waar je nog het meest van geniet, is dat je je zo verbonden voelt.

ongewenste emoties gemakkelijk kunt omdraaien in goede gevoelens. Je bent daardoor weer goedgehumeurd en daar profiteer jij niet alleen zelf van! Je huisgenoten vinden je een stuk leuker zo en het wordt weer écht gezellig in huis. Gelukkig maar, die laatste paar jaren dat de kinderen nog thuis wonen…

snel en effectief fysiek en mentaal kunt ontspannen, waardoor je niet meer de behoefte voelt om alles voor iedereen te regelen én je je er niet aan ergert als je kinderen, je collega’s en vrienden dat wel van je verwachten.

goed in je vel zit! Het scheelt natuurlijk dat je nu zeker weet dat je niet depressief was, en je overgangsklachten effectief kunt terugdringen.

gelukkig bent met je leven. Natuurlijk zou het allemaal grootser en meeslepender kunnen, maar je houdt nou eenmaal van deze mensen, je eigen huis, de baan waarin je je lekker voelt. Bij elke grote verandering die je zou kunnen doen – verhuizen, scheiden, van baan wisselen – neem je jezelf mee, dat realiseer je je. Je bent oprecht gelukkig met wat je hebt.

Testimonials

Esther Nagtegaal


De behandeling van Simone heeft bij mij een proces in gang gezet dat dingen lichter en positiever maakt. Er is een hoop 'oude shit' opgeruimd en dat geeft ruimte voor nieuwe dingen. De behandeling op zich is al een cadeautje. Simone neemt alle tijd voor je, is aandachtig en meelevend. Na de behandeling zag ik de wereld met een frisse blik, in meerdere opzichten. Het was een heerlijk ontspannende ervaring.

Esmiralda Donders


Wat is het bijzonder om onder hypnose te gaan. Simone Van Hagen begeleid je heel goed door het proces en verteld precies wat er allemaal gebeurt. Je krijgt alles mee en kan alleen maar de juiste antwoorden geven. Na de sessie had ze een Lelie bloem voor mij en normaal begin ik meteen te niesen maar nu niet meer, ook was haar hondje mee en ik heb daar altijd last van maar ook nu geen reactie meer, wat heerlijk dat ik gewoon weer aan bloemen kan ruiken en ik voelde lucht stromen door beide neusgaten dat was ook lang geleden, dus dit jaar geen hooikoorts meer ☺️ en dat alleen al door een hypnose sessie, geweldig toch!jn werk. Dank je wel lieve Simone. Je hebt mij heel goed verder geholpen.

Inge Guffens


Tijdens de hypnose sessies heb ik Simone ervaren als een heel prettige en vakkundige hypnotherapeut. Met haar stralende persoonlijkheid en kennis van zaken voelde ik me heel snel op mijn gemak. Ze legt goed uit wat je kunt verwachten waardoor ik ontspannen aan de sessies begon. En dat leverde bijzondere momenten en inzichten op. Ik sta nu veel relaxter in het leven en heb rust gevonden in mijn werk. Dank je wel lieve Simone. Je hebt mij heel goed verder geholpen.
Pak je geluk

Gelukkiger dan ooit!


Voorkom een burn out, depressie of gezinsdrama!
Wil je liever thuis op je eigen tempo de sessies ervaren?
Doe dan mee met de online zelfhypnose cursus Overgang, die binnenkort start.
Claim jouw plek nu