Hypnose en jouw potentieel

Gebruik hypnose om het potentieel dat in je zit naar boven te halen

Ben jij klaar om jouw sportprestaties naar een geheel nieuw niveau te tillen? Verlang je ernaar om persoonlijke records te verbreken, je mentale kracht te vergroten en je doelen te verwezenlijken?

Als hypnotiseur ben ik getraind in het  beïnvloeden van zowel de mind als het  lichaam met hypnose technieken, zodat je je sportieve of persoonlijke doelen kunt overtreffen.

Of je nu een professionele atleet bent die streeft naar topprestaties of een enthousiaste amateur die zijn persoonlijke records wil verbeteren, laat (zelf) hypnose je leiden naar de overwinningen die je verdient!

Stel je voor... het gevoel van onoverwinnelijkheid wanneer je deelneemt aan je sport. Je hebt de mentale rust om met druk om te gaan, de focus om je techniek te perfectioneren en de vastberadenheid om door te zetten tot het einde. 

Mijn cliënten hebben buitengewone verbeteringen gezien in hun sportprestaties. Ze hebben hun snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en precisie verbeterd. Ze hebben medailles gewonnen, persoonlijke records verbroken en hun dromen waargemaakt. En dat allemaal dankzij de kracht van hypnose.

Martine overwon haar angst

Martine kwam naar me toe met de vraag of ik haar kon helpen haar angst en twijfels over haar prestatie op de fiets te overwinnen.

Ze had de sportieve skills, ze had er hard voor getraind, ze had de motivatie en de ervaring als wielrenster om de Tour for Life uit te fietsen. 8 dagen fietsen van Italie naar Nederland. Ze wilde het en ze kon het. En toch kreeg ze bij het idee alleen al de bibbers. Wat als ik het niet haal, wat als ik verdwaal... allerlei twijfels racete door hoor hoofd. In 3 sessies en een speciaal voor haar opgenomen visualisatie op mp3 heeft ze haar angst overwonnen en heeft ze  glansrijk de eindstreep gehaald. Wat een top prestatie van deze krachtige vrouw. 

 

"Ik was erg nerveus voor een tourtocht met racefiets van 8 dagen. Simone heeft me daarbij erg goed geholpen Ik geloofde in mijzelf en heb het door Simone echt kunnen genieten en mijn missie volbracht"

Hypnose gebruiken voor peak performance

Hoe wordt hypnose ingezet om mentaal en fysiek beter te presteren en je volledige potentieel te benutten?

Unieke aanpak

Mijn unieke aanpak combineert de wetenschap van hypnose met diepgaande persoonlijke aandacht. Geen quick fixes of tijdelijke resultaten, ik werk met jou aan duurzame transformatie die je leven blijvend zal veranderen.