Mentaal/emotionele problemen


Misschien herken je jezelf hierin?

Faalangst
Voel je je vaak onzeker in bepaalde situaties omdat je bang bent iets verkeerd te doen? Krijg je bij het idee van een presentatie al klamme handen en paniek?

Perfectionist
Streef jij overmatig naar perfectie en leg jij jezelf buitensporig hoge eisen op? Vergelijk jij je te vaak met anderen en heb je daarbij het gevoel dat anderen altijd beter zijn dan jij? 

Frustratie
Weet je dat je beter kan en er meer in je zit dan dat eruit komt? Presteer je voor je gevoel onder de maat en frustreert je dat mateloos?

Kritisch stemmetje
Ben jij je eigen grootste criticus en babbelt dat negatieve stemmetje in jouw hoofd de hele dag door dat je het toch niet kan en dat je toch wel weer zult falen?

Stress
Heb je steeds meer moeite om je te concentreren? Een korter lontje dan normaal en slaap je slecht? Onverklaarbare fysieke klachten zoals nek- & hoofdpijn, rugklachten en buikpijn?

Negatieve overtuigingen
Denk je vaak 'ik kan het niet', 'ik ben niet goed genoeg'? Of 'ooh dat heb ik weer'. Geloof je over jezelf dat je iets niet kan? Dat je geen enkel talent hebt en dat je altijd pech hebt?

Niet lekker in je vel
Zit je gewoon al een tijdje niet lekker in je vel en kan je er niet helemaal de vinger op leggen hoe dat komt?

Piekeren
Ben jij goed in het herhaaldelijk negatief denken aan gebeurtenissen die in de toekomst zouden kunnen gebeuren? 'Wat als..... (rampscenario) en je daar het ergste bij voorstellen....'

Moeite met sociale contacten
Ben jij inmiddels expert in het vermijden van situaties, plaatsen of activiteiten die mogelijk angst kunnen veroorzaken? 

Voor jezelf opkomen
Vind je het soms lastig om voor jezelf op te komen en aan te geven wat je wel of niet wilt? Heb je moeite met nee zeggen in bepaalde situaties en ben je teveel bezig wat anderen wel van je vinden?

Relatie problemen
Vind je het lastig om een goede relatie met iemand te hebben en loop je keer op keer tegen dezelfde issues aan? Vaak ligt er een onbewuste oorzaak aan ten grondslag die met hypnose snel te neutraliseren is. 

Wanneer dat is opgelost is de verbinding herstellen met je partner dmv relatietherapie een juiste vervolgstap. 

Tip: Renée van der Plas van Paradijsvogels relatiecoaching, kan ik je zeer aanbevelen.

Laat mij je helpen om het anders te gaan doen

Stel je voor hoe het zou voelen om eindelijk diep gewortelde overtuigingen los te laten die je groei hebben belemmerd.

Hypnotherapie biedt een unieke sleutel tot je onbewuste, waar verandering echt plaatsvindt. Door deze diepe verbinding te benutten, kunnen we hardnekkige gewoonten doorbreken, angst verminderen en zelfvertrouwen versterken.

Laat hypnotherapie je begeleiden naar een leven van positiviteit en groei. Kies voor een kort en krachtig traject en laat je verrassen hoe simpel dit is. Je zult verbaasd zijn over jezelf. 

Ondek de superheld within

Laat mij je helpen de superheld die in je zit te activeren en verander je leven!

Voor welke mentale problemen kun je bij mij terecht?

 • Faalangst & Onzekerheid

 • Negatieve overtuigingen

 • Stress & burnout klachten

 • Perfectionisme

 • Angsten, fobieën en paniek

 • Overmatig piekeren

 • Onverklaarbare lichamelijke klachten

 • Slaapproblemen

 • Trauma verwerking

 • Relatieproblemen

 • Negatief zelfbeeld

 • Uitstelgedrag

  Hoe ziet een traject eruit?

  Een traject bij mij bestaat in de meeste gevallen uit 3 sessies plus 1 of 2 thuis hypnose mp3's ter ondersteuning. Ieder mens is uniek en verdient een unieke aanpak. Onderstaande informatie is dan ook bedoeld om een algemeen idee te geven wat je kan verwachten. 

  Sessie 1

  We starten met het voorgesprek en wat educatie over ons bewuste en onbewuste brein, gevolgd door enkele response testjes.

  Tijdens het voorgesprek gaan we op zoek naar het echte probleem achter het gedrag dat je doet. Er is namelijk iets positiefs aan dat wat je doet. De oplossing ligt in het onbewuste, daar waar je bewust niet bij kan anders had je het zelf allang opgelost toch?  Het probleem wordt los gewrikt en er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en alternatieven.

  Sessie 2

  Tussen de 1e en de 2e sessie zit meestal 2 weken. In sessie twee ga je sneller en dieper in hypnose omdat het al vertrouwt voelt.

  In deze sessie gaan we, of eigenlijk jij, het probleem er met wortel en al uittrekken. Zodat het, net als onkruid dat je er met wortel en al uittrekt, nooit meer terugkomt. We vervangen als het ware het oude computerprogrammaatje voor een nieuw, up to date programma en installeren op onbewust niveau nieuwe, werkende hulpbronnen. 

  Sessie 3

  Na weer 2 weken kom je terug voor de laatste sessie en ruim je het laatste beetje rommel dat er misschien nog zit helemaal op.

  Inmiddels heb je nieuwe manieren gevonden, oud  trauma is geneutraliseerd en je perceptie is veranderd. Je voelt je al stukken beter en nu is het tijd voor een algemene emotionele detox. Na die diepe schoonmaak is het tijd voor een boost in je zelfvertrouwen waarbij we opnieuw nieuwe, helpende hulpbronnen onbewust installeren. 

  Thuis mp3's

  Om het veranderingsproces thuis verder te ondersteunen, krijg je 1 of 2 mp3's mee om thuis te beluisteren. 

  Over de jaren heb ik een groot aantal zelfhypnose mp3's ingesproken. Na de 1e sessie krijg je deze mee om elke dag, tot de volgende sessie te beluisteren. Het zijn mp3's van zo'n 20 minuten die het beste werken als je luistert met een koptelefoon. Veel cliënten luisteren deze mp3's nog regelmatig na het traject. Gewoon omdat het fijn is. 

  Weer blij zijn!


  Na het traject zal je merken:

  dat je meer innerlijke rust ervaart waardoor je meer energie hebt

  er weer ruimte is ontstaan voor nieuwe positieve gedachten

  zet je stappen voorwaarts en creëer je meer mogelijkheden

  voel je je zekerder en heb je een gezond zelfbeeld

  durf je meer te ondernemen vanuit een gevoel van nieuwsgierigheid

  er zoveel dingen positief veranderd zijn en weet je vaak niet eens meer waar je last van had...

  voel je je lichamelijk veel beter en meer ontspannen

  heb je meer vertrouwen in de toekomst en in jezelf

  zult je merken dat je veel vaker enthousiast JA zegt en je daar goed bij voelt

  heeft angst op een gezonde manier plaats gemaakt voor vertrouwen en plezier

  voel jij je die superheld die je ook echt bent!

  Testimonials

  Ervaringen van anderen

  Neem nu de eerste stap naar verandering


  Wil je weten of hypnotherapie
  ook iets voor jou is?


  Plan een gratis telefonische intake van maximaal 30 minuten.