Mentale klachten


Misschien herken je jezelf hierin?

Moe
Ben jij moe van die constante innerlijke strijd met angsten, negatieve gedachten en die eeuwige onzekerheid? 

Vicieuze cirkel
Heb je het gevoel dat je vastzit in een vicieuze cirkel van mentale klachten die je belemmeren in het leven?

Perfectionist
Streef jij overmatig naar perfectie en leg jij jezelf buitensporig hoge eisen op? Vergelijk jij je te vaak met anderen en heb je daarbij het gevoel dat anderen altijd beter zijn dan jij? 

Kritisch stemmetje
Ben jij je eigen grootste criticus en babbelt dat negatieve stemmetje in jouw hoofd de hele dag door dat je het toch niet kan en dat je toch wel weer zult falen?

Lichamelijke klachten
Heb je onverklaarbare lichamelijke klachten zoals hartkloppingen, zweten, trillen, buikpijn of spierspanning, zelfs zonder duidelijke fysieke oorzaak?

Moeilijk keuzes kunnen maken
Zorgen twijfels over de goede keuze maken ervoor dat je of helemaal niet kiest of veel te lang wikt en weegt voordat je een keuze maakt?

Angst
Knaagt de angst aan je zelfvertrouwen en maak jij je wereldje steeds kleiner?

Piekeren
Maak jij je overmatig zorgen. En ben je constant aan het piekeren? Heb je angstige gedachten die maar moeilijk onder controle te houden zijn? 

Moeite met sociale contacten
Ben jij inmiddels expert in het vermijden van situaties, plaatsen of activiteiten die mogelijk angst kunnen veroorzaken? 

Moeite met nee zeggen
Heb je moeite met nee zeggen in bepaalde situaties? Ben je teveel bezig wat anderen wel niet van je vinden?

Relatie problemen
Ben je de verbinding met je partner aan het verliezen doordat je continue in je hoofd zit in plaats van in je hart?

Tip: Geef je relatie een extra love boost door samen te werken aan je relatie met een professioneel relatiecoach ;-) Renée van der Plas van Paradijsvogels relatiecoaching, kan ik je zeer aanbevelen.

Laat mij je helpen om het anders te gaan doen

Stel je voor hoe het zou voelen om eindelijk diep gewortelde overtuigingen los te laten die je groei hebben belemmerd.

Hypnotherapie biedt een unieke sleutel tot je onbewuste, waar verandering echt plaatsvindt. Door deze diepe verbinding te benutten, kunnen we hardnekkige gewoonten doorbreken, angst verminderen en zelfvertrouwen versterken. Laat hypnotherapie je begeleiden naar een leven van positiviteit en groei. Kies voor een kort en krachtig traject en laat je verrassen hoe simpel dit is. 

Hoe ziet een traject eruit?

Een traject bij mij bestaat in de meeste gevallen uit 3 sessies plus 1 of 2 thuis hypnose mp3's ter ondersteuning. Ieder mens is uniek en verdient een unieke aanpak. Onderstaande informatie is dan ook bedoeld om een algemeen idee te geven wat je kan verwachten. 

Sessie 1

We starten met het voorgesprek en wat educatie over ons bewuste en onbewuste brein, gevolgd door enkele response testjes.

Tijdens het voorgesprek gaan we op zoek naar het echte probleem achter het gedrag dat je doet. Er is namelijk iets positiefs aan dat wat je doet. De oplossing ligt in het onbewuste, daar waar je bewust niet bij kan anders had je het zelf allang opgelost toch?  Het probleem wordt los gewrikt en er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en alternatieven.

Sessie 2

Tussen de 1e en de 2e sessie zit meestal 2 weken. In sessie twee ga je sneller en dieper in hypnose omdat het al vertrouwt voelt.

In deze sessie gaan we, of eigenlijk jij, het probleem er met wortel en al uittrekken. Zodat het, net als onkruid dat je er met wortel en al uittrekt, nooit meer terugkomt. We vervangen als het ware het oude computerprogrammaatje voor een nieuw, up to date programma en installeren op onbewust niveau nieuwe, werkende hulpbronnen. 

Sessie 3

Na weer 2 weken kom je terug voor de laatste sessie en ruim je het laatste beetje rommel dat er misschien nog zit helemaal op.

Inmiddels heb je nieuwe manieren gevonden, oud  trauma is geneutraliseerd en je perceptie is veranderd. Je voelt je al stukken beter en nu is het tijd voor een algemene emotionele detox. Na die diepe schoonmaak is het tijd voor een boost in je zelfvertrouwen waarbij we opnieuw nieuwe, helpende hulpbronnen onbewust installeren. 

Thuis mp3's

Om het veranderingsproces thuis verder te ondersteunen, krijg je 1 of 2 mp3's mee om thuis te beluisteren. 

Over de jaren heb ik een groot aantal zelfhypnose mp3's ingesproken. Na de 1e sessie krijg je deze mee om elke dag, tot de volgende sessie te beluisteren. Het zijn mp3's van zo'n 20 minuten die het beste werken als je luistert met een koptelefoon. Veel cliënten luisteren deze mp3's nog regelmatig na het traject. Gewoon omdat het fijn is. 

Weer blij zijn!


Na het traject zal je merken:

dat je meer innerlijke rust ervaart waardoor je meer energie hebt

er weer ruimte is ontstaan voor nieuwe positieve gedachten

zet je stappen voorwaarts en creëer je meer mogelijkheden

voel je je zekerder en heb je een gezond zelfbeeld

durf je meer te ondernemen vanuit een gevoel van nieuwsgierigheid

er zoveel dingen positief veranderd zijn en weet je vaak niet eens meer waar je last van had...

voel je je lichamelijk veel beter en meer ontspannen

heb je meer vertrouwen in de toekomst en in jezelf

zult je merken dat je veel vaker enthousiast JA zegt en je daar goed bij voelt

heeft angst op een gezonde manier plaats gemaakt voor vertrouwen en plezier

voel jij je die superheld die je ook echt bent!

Testimonials

Ervaringen van anderen

Neem nu de eerste stap naar verandering


Wil je weten of hypnotherapie
ook iets voor jou is?


Plan een gratis telefonische intake van maximaal 30 minuten.