Download het GRATIS E book

7 manieren om jezelf te bevrijden van hooikoorts ZONDER MEDICATIE!

 Met dit e-book krijgen de meeste lezers inzicht in het mechanisme van een allergie en hoe het onbewuste functioneert, denkt en verbindingen maakt en hoe ook jij jouw onbewuste zo kan herprogrammeren dat de reactie die je doet op die allergenen niet meer nodig is.

Speciaal voor hooikoorts cliënten heb ik een GRATIS E boekje geschreven waarin ik het mechanisme van een allergie met je deel en hoe jij, met een aantal oefeningen jezelf kunt helpen om de symptomen van de hooikoorts op te lossen. 

Hooikoorts

Ben jij die irritante hooikoorts helemaal zat? Heb je al van alles geprobeerd? Laat hypnotherapie je helpen om er voorgoed van af te komen!

 • Veroorzaken continue niezen, jeukende ogen en gehemelte, een pijnlijke keel flinke irritatie en belemmeren ze jouw dagelijks functioneren?
 • Heb je zo weinig energie dat je ogen op je wangen lijken te hangen voor je gevoel?
 • Verergeren de symptomen van hooikoorts 's nacht waardoor je moeite hebt met in slaap vallen of doorslapen? En leidt deze slechts slaapkwaliteit op haar beurt weer tot vermoeidheid, prikkelbaarheid en een slechte concentratie?
 • Ervaar jij het constant moeten innemen van medicijnen als een last en wil je graag minde afhankelijk zijn van farmaceutische oplossingen?
 • Heb je alles al geprobeerd? Van pillen tot snuivers, van acupunctuur tot bijenhoning, van zalfjes tot vermijding en lijkt niets echt goed te helpen?

Allergieën

Heb je last van eczeem of reageert jouw immuunsysteem overspannen op bepaalde stoffen? Ben je gek op dieren maar reageer je allergisch?

 • Beperkt jouw allergie je in je doen en laten en ben je daar helemaal klaar mee? Moet je steeds weer checken welke ingrediënten er in de maaltijd zitten voordat je een hap neemt?
 • Voelt je huid inmiddels ruw en ribbelig door het vele krabben?
 • Kun je slecht tegen geuren en verstop je je in huis?
 • Hield je vroeger vurig van zon en warmte maar reageer je nu allergisch op de zonnestralen?
 • Reageert je huid op metalen en kun je geen sieraden meer verdragen?
 • Hou je van honden en katten maar slaat je keel dicht als je erbij in de buurt bent?
 • Heb je last van een stofallergie en poets je je huis totdat je er bijna bij neer valt?

Nooit meer last van pollen

In een interview van RTL nieuws met Esmiralda Donders vertelt zij hoe ze na de sessies nog nooit zo'n mooi jaar gehad heeft.

Al sinds haar twaalfde kampte Esmiralda met hevige hooikoortsklachten. "Zodra de zon voor langere tijd begon te schijnen kreeg ik last van mijn ogen, raakte mijn neus verstopt en begon ik onophoudelijk te niezen. Ik deed een allergietest bij mijn huisarts en toen bleek dat ik allergisch was voor alle bomen, grassen en bloemen die je je maar kon bedenken."

Laat mij je helpen om die nare allergieën te verslaan

Stel je voor hoe het voor je zou zijn wanneer die allergieën niet langer je dagelijks leven en activiteiten beperken? Wat is er dan allemaal mogelijk voor je?

Hypnotherapie biedt een unieke sleutel tot je onbewuste, waar verandering echt plaatsvindt. Door deze diepe verbinding te benutten, kunnen we hardnekkige gewoonten zoals een allergie, doorbreken!  Laat hypnotherapie je begeleiden naar een leven van positiviteit en groei. Kies voor een kort en krachtig traject en laat je verrassen hoe simpel dit is. Lees de enthousiaste verhalen van anderen die je voor zijn gegaan. 

Start met het oplossen van je allergie

Plan een GRATIS intake gesprek en vertel me van welke allergie je voorgoed verlost wilt zijn.

Hoe ziet een traject eruit?

Een allergie is super irritant als je het hebt, maar het is ook iets dat je doet. In 3 sessies gaan we er samen achterkomen hoe jij je allergie doet. Een allergie traject bestaat meestal uit 3 sessies met voorafgaand een mp3 om thuis een aantal keren naar te luisteren.  

Sessie 1

We starten met wat educatie over wat een allergie nu werkelijk is en hoe ons onbewuste hier ooit een koppeling, een oorzakelijke verbinding heeft gemaakt. 

Deze koppeling ontkoppelen we eerst en halen de emotionele lading eraf door middel van een effectief werkende techniek. Ik laat je zien wat hypnose is door middel van een aantal response testjes en gaan dan de sessie in om op onbewust niveau, nieuwe manieren te vinden die dezelfde waarde hebben als het oude allergische gedrag, maar dan op die manier dat je je er prima bij voelt. 

Sessie 2

Na 2 weken kom je terug voor sessie 2. In deze sessie ga je sneller en dieper in hypnose omdat het al vertrouwt voelt om te doen. 

In deze sessie gaan we eerst op zoek naar een stof, vergelijkbaar met de allergie, waar je prima tegen kunt. We laten het onbewuste in diepe hypnose weten dat dat zo is terwijl je in een hypnotische visualisatie geconfronteerd wordt met de allergische stof om erachter te komen dat je je helemaal veilig en prima voelt. Uit hypnose doen we meestal een live test met het allergeen om jezelf  te overtuigen dat het weg is! 

Sessie 3

Na weer 2 weken kom je terug voor de laatste sessie en ruim je het laatste beetje  dat er misschien nog zit helemaal op.

Inmiddels heb je nieuwe manieren gevonden, oud  trauma is geneutraliseerd en je perceptie op het allergeen is veranderd. Je voelt je al stukken beter en nu is het tijd voor een algemene emotionele detox. Na die diepe schoonmaak is het tijd voor een boost in je zelfvertrouwen waarbij we  nieuwe, helpende hulpbronnen op onbewust level installeren. 

Thuis mp3's

Om het veranderingsproces thuis verder te ondersteunen, krijg je 1 of 2 mp3's mee om thuis te beluisteren. 

Over de jaren heb ik een groot aantal zelfhypnose mp3's ingesproken. Na de 1e sessie krijg je deze mee om elke dag, tot de volgende sessie te beluisteren. Het zijn mp3's van zo'n 20 minuten die het beste werken als je luistert met een koptelefoon. Veel cliënten luisteren deze mp3's nog regelmatig na het traject. Gewoon omdat het fijn is. 

Testimonials

Nog meer positieve resultaten

Neem nu de eerste stap naar verandering


Wil je weten of hypnotherapie
ook iets voor jou is?


Plan een gratis telefonische intake van maximaal 30 minuten.