Hypnotherapeut in Breda

Ben jij op zoek naar een hypnotherapeut in Breda? Als Hypnose- & Resource Therapy therapeut kan ik je helpen met: hooikoorts en andere allergieën, ongewenste emoties en gedrag, fysiek onverklaarbare klachten en prestatie verbetering. In 3 sessies ben je van lang bestaande problemen af. Snel en effectief, met langdurig resultaat. 

Wat is hypnotherapie?

Wat is hypnotherapie? Hypnotherapie behandelt psychische en psychosomatische klachten door gebruik te maken van hypnose, ondersteund door andere wetenschappelijk bewezen therapieën. Het richt zich op het beïnvloeden van het onderbewustzijn, waar 90% tot 95% van gedrag, emoties en handelingen worden bepaald.

Als erkend hypnotherapeut in Breda, streef ik ernaar om jou als client te helpen en jouw innerlijke hulpbronnen te mobiliseren, belemmerende overtuigingen te veranderen en nieuwe manieren van denken, voelen en handelen te ontwikkelen. Deze stellen jou in staat een bevredigender en gezonder leven te leiden.

Als hypnotherapeut werk ik volgens ethische richtlijnen en draag ik zorg voor een veilige en vertrouwelijke
omgeving, waarbij ik de autonomie en waardigheid van jou als client respecteer. Ik handel altijd in het belang van jouw welzijn.

Op zoek naar een hypnotherapeut in Breda?

Als je op zoek bent naar een hypnotherapeut in omgeving Breda, dan zit je goed. 

Als scientific clinical hypnotherapeut en advanced Resource Therapy therapeut heb ik afgelopen 5 jaar in mijn praktijk honderden cliënten mogen helpen. Waardoor zij zich lekkerder in hun vel voelen en het leven een flink stuk leuker is.

Als hypnotherapeut ben ik opgeleid aan het Hypnose Instituut Nederland van Edwin Selij. Alle 3 de opleidingen heb ik met succes afgerond. Met aanvullende specialisaties in kinderhypnose en de virtuele maagband. Meer recent ben ik afgestudeerd aan het International Resource Therapy Institute Australia. 

Hypnotherapie biedt een unieke sleutel tot je onbewuste, waar verandering écht plaatsvindt. Door deze diepe verbinding te benutten, kunnen we hardnekkige gewoonten doorbreken, angst verminderen en zelfvertrouwen versterken.

Laat hypnotherapie je begeleiden naar een leven van positiviteit en groei. Kies voor een kort en krachtig traject en laat je verrassen hoe simpel dit is. Je zult verbaasd zijn over jezelf! 

Wil je weten of hypnotherapie ook iets voor is? Plan een gratis intake van maximaal 30 minuten. 

Over mij

Ik ben geen traditionele hypnotherapeut; lange gesprekken zijn niet mijn stijl. Ik geloof juist dat overmatig praten over problemen deze versterkt. Samen leggen we nieuwe paden aan door positieve vragen en zelfs wat humor. Ik neem jou als persoon serieus, niet alleen je problemen. Mijn aanpak is niet voor iedereen, dat begrijp ik. Ik help je oude overtuigingen te neutraliseren en nieuwe, positieve patronen te installeren. Zo stap je met vertrouwen én nieuwe overtuigingen naar buiten.

Leuke feitjes over mij:

  • Ik geniet ervan dat vrienden en vriendinnen van mijn kinderen zich zo thuis voelen, dat ze mij een biertje en een hapje aanbieden uit mijn eigen koelkast.
  • Ik ben gek ben op kleine kindjes en kan er uren geamuseerd naar kijken.
  • Mijn guilty pleasure is het Eurovisie Songfestival! Met scorelijsten en al op schoot, lig ik samen met mijn jongste zus dubbel van het lachen! 

Hypnotherapie traject in Breda

Ben je op zoek naar een hypnotherapeut in Breda? Neem dan nu de eerste stap richting verandering en kies voor hypnotherapie.  Laat mij je helpen en samen kijken we wat het beste bij jou past. 

 

  • In 3 sessies van je lang bestaande problemen af!
  • 500+ cliënten gingen je voor.
  • 95% success rate! 

Plan gratis online intake ->

Een intake gesprek zal 30 minuten duren.