ZELFHYPNOSE SHOP


Hier vind je een aantal zelfhypnose MP3's en e-boeken die jou kunnen helpen je doelen te bereiken.

PRIKKELBAAR DARM SYNDROOM

Maak je darm gezond!


Het prikkelbaredarmsyndroom is een aandoening van de dikke darm die goed door middel an hypnotherapie te behandelen is.

Een intens diepe zelfhypnose sessie van 30 minuten die je diep laat ontspannen en wat ervoor kan zorgen dat de ongemakken die je ervaart door de kracht van je gedachten helemaal worden opgelost.

Laat je meenemen op een reis door je lichaam en herstel je darmen zodat jij weer de controle over je darmen krijgt in plaats van jouw darmen over jou!

Disclaimer: Hypnose is geen vervanging van reguliere medische behandeling. Bij twijfel raadpleeg je arts.

LUCHTWEGEN

Boost je immuunsysteem!


Met deze ontspannende zelfhypnose mp3 geef je jouw immuunsysteem en met name jouw luchtwegen een ultieme boost!

Een fijne 20 minuten durende zelfhypnose sessie die je diep laat ontspannen, wat ervoor zorgt dat je meer rust en zelfvertrouwen ervaart zodat jij je overal steeds meer op je gemak zult voelen.

Waardoor jij overdag helder kunt denken, helder gaat redeneren, je krijgt een beter humeur, een levendige gezonde huid en vooral een verhoogde weerstand.

Disclaimer: Hypnose is geen vervanging van reguliere medische behandeling. Bij twijfel raadpleeg je arts.

GRATIS E-book

Slaap jezelf gelukkig


Er zijn flink wat vrouwen die in de overgang problemen hebben met goed slapen. "ik ben zo moe" is een veel gebruikte uitspraak die zij doen.


Slapeloosheid is natuurlijk ontzettend vervelend en kan voor problemen zorgen die je liever wilt voorkomen. Misschien had je al een korter lontje de laatste tijd en nu, doordat je zo moe bent, lijkt er wel continu een donderwolkje boven je hoofd te hangen Als je te weinig slaapt, heeft dat effect op hoe je je voelt en daarmee op je gedrag. Slaaptekort.

Verbeter de sfeer in huis en reken af met slaapproblemen tijdens de overgang. Download het gratis E-boekje Slaap jezelf gelukkig.

MP3 SUPERSLAAP

Slaap jezelf gelukkig mp3


Er zijn flink wat vrouwen die in de overgang problemen hebben met goed slapen. "ik ben zo moe" is een veel gebruikte uitspraak die zij doen.


Slapeloosheid is natuurlijk ontzettend vervelend en kan voor problemen zorgen die je liever wilt voorkomen. Hierdoor kan de sfeer in huis behoorlijk beInvloed worden. Doordat je je zo moe voelt ervaar je je eigen emoties heftiger dan normaal en herken je vaak niet alle emoties van anderen om je heen. En dat kan weer invloed hebben op hoe je met die ander communiceert. Je reageert als je moe bent sneller emotioneel dus eerder boos of gekwetst. Waardoor je minder empatisch overkomt dan je misschien zou willen.

Verbeter de sfeer in huis en reken af met slaapproblemen tijdens de overgang. Download de hypnotische mp3 SUPERSLAAP hier