ZELFHYPNOSE SHOP


Hier vind je een aantal zelfhypnose MP3's die jou kunnen helpen je doelen te bereiken.

PRIKKELBAAR DARM SYNDROOM

Maak je darm gezond!


Het prikkelbaredarmsyndroom is een aandoening van de dikke darm die goed door middel an hypnotherapie te behandelen is.

Een intens diepe zelfhypnose sessie van 30 minuten die je diep laat ontspannen en wat ervoor kan zorgen dat de ongemakken die je ervaart door de kracht van je gedachten helemaal worden opgelost.

Laat je meenemen op een reis door je lichaam en herstel je darmen zodat jij weer de controle over je darmen krijgt in plaats van jouw darmen over jou!

Disclaimer: Hypnose is geen vervanging van reguliere medische behandeling. Bij twijfel raadpleeg je arts.

LUCHTWEGEN

Boost je immuunsysteem!


Met deze ontspannende zelfhypnose mp3 geef je jouw immuunsysteem en met name jouw luchtwegen een ultieme boost!

Een fijne 20 minuten durende zelfhypnose sessie die je diep laat ontspannen, wat ervoor zorgt dat je meer rust en zelfvertrouwen ervaart zodat jij je overal steeds meer op je gemak zult voelen.

Waardoor jij overdag helder kunt denken, helder gaat redeneren, je krijgt een beter humeur, een levendige gezonde huid en vooral een verhoogde weerstand.

Disclaimer: Hypnose is geen vervanging van reguliere medische behandeling. Bij twijfel raadpleeg je arts.

PRIK DILEMMA

Wel of niet vaccineren?


Er zijn flink wat mensen die hier twijfels over hebben. En soms zelf flinke angst. Wat zijn de gevolgen, de bijwerkingen, wat mag ik wel of wat mag ik niet meer. Kan ik nog reizen, feesten of zelfs winkelen zonder prikkie. Deze overwegingen leveren veel mensen stress op en te veel of langdurig stress, ondermijnd je weerstand en is sowieso niet zo handig om te doen. Teveel weerstand is niet goed voor je weerstand so to speak ;-)

Omdat ons onbewuste brein (goed voor 95% van al ons zijn en handelen) onze veiligheid en overleven als belangrijkste taak heeft….. is het een goed idee om dit onbewuste brein positieve suggesties te geven. In een hypnotische staat komen deze positieve suggesties direct goed binnen. Daarom heb ik een MP3 gemaakt om mijn immuunsysteem sterk te houden en voor te bereiden op een, mogelijk onvermijdelijk, prikkie. Hoeft t niet… prima…. Hoeft het wel…. Dan ben ik mentaal en fysiek voorbereid en dat voelt relaxed.

Wil jij dat ook? Check en download de mp3 voor een tientje.

Disclaimer: Hypnose is geen vervanging van reguliere medische behandeling. Bij twijfel raadpleeg je arts.

Afspraak maken